Assalamualaikum~ 17042016

Lama sangat tak update blog...
last update ialah pada tahun 2014...
lepas tu sunyi sepi...

Sejak makin aktif di facebook dan instagram ni..
Blogspot agak di lupakan...

Aku pun ingat nk delete acc blogspot ni tp pikiaq2 sayang pula...
Gambaq pula banyak yg tak dak...tinggai content ja...

Takpa gambaq nnti kalau rajin aku akan re-visit balik entry yg lama2 dan upload semula gambaq...aku kalau malas mmg xkan update dah...

Anak2 pun dah makin membesar..
Zihni dh sekolah tadika...
Hafni yag kecik baby tu pun sekarang dh besar dan banyak sangat perangai yg comeyy wat aku gewamm...
Kesian hafni sbb xbyk gambaq beliau dlm blog ni...
Nanti time rajin ummi akan upload gambaq hafni banyak2 dalam blog ni...







Makan durian pakai 2 belah tangan you! #trowback